Strategische plannen ABP methode Beleidsanalyse Systems Engineering Interim Management Wie zijn wij? Visie en werkwijze

 

Wie is Fokke van Zeijl


Een resultaat en oplossingsgerichte manager en adviseur die wordt gestimuleerd door complexe problemen met juridische, economische, technische en politieke invalshoeken. Door mijn civieltechnische en bestuurskundige opleiding heb ik niet alleen een technische achtergrond maar ook brede kennis op het gebied van management, organisatie, beleid, bestuur, economie en recht.
Al jaren ben ik geÔnteresseerd in de effecten van strategische plannen en veranderingen. Waarom presteert het ene bedrijf beter dan het andere en waarom hebben strategische plannen een te korte levensduur? Waarom is de ene organisatie leidend en is de ander een speelbal van de omstandigheden?

Korte CV
Na mijn studie civiele techniek ben ik aan de slag gegaan bij Rijkswaterstaat. Hier heb ik verschillende projecten uitgevoerd. Hierna ben ik twee jaar werkzaam geweest als manager bij Waterwinningbedrijf Brabantse Biesbosch. Tijdens mijn laatste studie Technische Bestuurskunde in Delft ben ik werkzaam geweest als manager bij Evides. Organisatieveranderingen, invoering van geautomatiseerde systemen, efficiŽntieverbeteringen en cultuurverandering zijn onderdelen waar ik een belangrijke bijdrage aan heb geleverd. Naast deze managementtaken is het strategische plan doorgelicht en aangevuld.